Door de jaren heen zijn er steeds meer gevechtsporten uit de rest van de wereld overgewaaid naar Nederland. Dit heeft ons er dan ook toe doen besluiten een Martial Arts School te openen in Nederland. Onder de Nederlanders kwam er namelijk steeds meer vraag naar deze sporten. En dat is te zien. Het ledenaantal van onze Martial Arts School is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid.

Inmiddels is onze Martial Arts School al de nodige jaren geopend. Het aanbod van de verschillende lessen is in deze jaren ontzettend groot geworden. Zo bieden wij tegenwoordig kickboksen, Braziliaanse jiujitsu, taekwondo, judo, hapkido, jiujitsu, aikido, mesvechten en straatvechten aan. Deze trainingen volg je gewoon bij onze Martial Arts School. Er zijn lessen voor mannen, vrouwen en kinderen. De meeste lessen zijn in groepsverband, maar je kunt ook privélessen volgen in diverse disciplines.

Op deze website geven wij jou verder informatie over de gevechtsporten in de breedste zin van het woord. Zo wordt er onder meer aandacht besteed aan het worden van een meester in de gevechtsport. Maar voordat je een meester bent, moet je natuurlijk wel je band kunnen strikken. En dat is soms nog behoorlijk lastig. Ook behandelen we het belang van trainen en gaan we in op de rol die discipline speelt in de vechtsport. Tot slot krijg je ook nog wat tips over zelfverdediging.