Naast het feit dat wij jou op deze site de nodige informatie geven over vechtsporten als Mixed Martial Arts, bieden wij ook een aantal diensten aan. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld trainingen volgen in verschillende vechtsporten. Benieuwd welke trainingen jij bij ons allemaal kunt volgen? Wij zetten ze hier speciaal voor jou even op een rijtje.

Kickboksen

Een aantal medewerkers van onze Martial Arts School is geoefend in het kickboksen. Zij zijn dan ook als geen ander in staat om deze lessen te verzorgen. Wanneer jij wilt kickboksen, ben je hier dus zeker goed.

Braziliaanse jiujitsu

Wil jij jouw tegenstander compleet in bedwang houden tijdens een grondgevecht? Dan is de Braziliaanse vorm van jiujitsu precies wat jij zoekt. In onze Martial Arts School zorgen wij ervoor dat jij deze techniek onder de knie krijgt.

Taekwondo

Op zoek naar een manier om jezelf te verdedigen? Dan is taekwondo de perfecte manier. Bij deze sport leer jij jezelf namelijk te verdedigen met handen en voeten.

Judo

Deze vechtsport wordt wereldwijd beoefend en is ook in Nederland populair. Wij merken zelfs een lichte stijging in het aantal judoka’s binnen onze Martial Arts School.

Hapkido

Deze vechtsport is wat minder bekend, maar wordt ook aangeboden in onze Martial Arts School. In feite is het een combinatie tussen de Koreaanse zelfverdedigingskunst en het Japanse jiujitsu.

Jiujitsu

Heb jij er altijd al van gedroomd jouw aanvaller in een paar seconden te kunnen controleren of zelfs uit te schakelen? Dan is de jiujitsu-training in onze Martial Arts School echt iets voor jou. Door onze ervaren coaches heb jij dit snel onder de knie.

Aikido

Deze krijgsdiscipline heeft banden met de filosofie. Het wordt vaak niet als vechtsport, maar als krijgsport bestempeld. Desondanks kun je hiervoor ook bij onze Martial Arts School terecht.

Mesvechten

Mesvechten wordt binnen Aikido behandeld, maar er is ook een aparte vechtsport aan gewijd. Uiteraard gaan wij binnen onze Martial Arts School respectvol met elkaar om. Daarom gebruiken we geen echte messen.

Straatvechten

De straat is hard. Wil jij jezelf goed kunnen verdedigen wanneer je op straat loopt? Dan is onze module straatvechten absoluut iets voor jou. We slaan elkaar hier niet kort en klein. Nee, je leert technieken om je staande te houden op de straat.