Zoals je op onze dienstenpagina al kon lezen, kun je bij onze Martial Arts School terecht voor verschillende soorten trainingen. Deze trainingen kun je onder meer in groepsverband volgen, maar ook privé. Hieronder lichten wij de verschillende mogelijkheden uit die jij hebt binnen ons trainingsaanbod.

Volwassenen

Ons trainingspakket is hoofdzakelijk gericht op volwassenen. Een volwassen persoon kan alle trainingen volgen die wij op onze dienstenpagina genoemd hebben. Ook is het binnen onze Martial Arts School mogelijk om meerdere trainingen tegelijkertijd te volgen.

Kinderen

Een groot deel van de trainingen die wij aanbieden zijn ook te volgen voor kinderen. Wij hebben trainers in huis die goed zijn in de omgang met kinderen en hen daadwerkelijk iets bij weten te brengen.

Vrouwen

Vaak wordt gedacht dat vechtsport alleen iets is voor mannen. Dat is zeker niet waar. Bij onze Martial Arts School zien wij namelijk ook steeds meer vrouwen. Daarom zijn onze training uiteraard ook geschikt voor de vrouwelijke vechtsportliefhebber.

Groepen

De meeste van onze lessen worden in groepsverband aangeboden. Op deze manier kun jij de geleerde technieken direct in de praktijk brengen. Uit ervaring weten wij dat je zodoende het snelst leert. De persoonlijke aandacht is hier wel wat minder, aangezien er meerdere deelnemers zijn. Wij bieden bedrijven ook de mogelijkheid om groepslessen bij ons te volgen, in het kader van teambuilding bijvoorbeeld.

Privélessen

Wil jij meer persoonlijke aandacht? Dan kun je bij onze Martial Arts School ook privélessen volgen. Je kunt bij vrijwel alle trainingen privéles krijgen. Bij een privéles geeft onze meester jou veel aandacht, waardoor je direct weet wat je goed en fout doet.